Sofia Physio Center

София, бул. Братя Бъкстон 71
5.0
42 отзива

Адрес

Sofia Physio Center

бул. Братя Бъкстон 71

София, Манастирски ливади

Sofia Physio Center
София, бул. Братя Бъкстон 71
Запази час онлайн
 Заведи ме

За Sofia Physio Center

"Sofia Physio Center" е изцяло нова специализирана клиника за физиотерапия и рехабилитация, спортно възстановяване и масаж, в която работят квалифицирани специалисти в областта на физикалната и рехабилитационната медицина. Екипът ни е изграден от млади и амбициозни терапевти с придобита специалност по „Кинезитерапия“ в Медицински университет – София.
„Работим индивидуално с всеки пациент, като използваме различни методи и средства на кинезитерапията, които се определят в зависимост от моментното състояние и конкретните оплаквания, с които пациентите идват при нас. При нас ще получите професионално отношение и качество на извършените услуги, целящи оптимално възстановяване и поддържане на вашето здраве.“
Къде се намираме и как може да стигнете до нас?
Sofia Physio Center е разположен на удобно и леснодостъпно място в кв. Манастирски ливади на бул. „Братя Бъкстон“ 71. Намира се в непосредствена близост под Околовръстното шосе, точно срещу бензиностанция „Лукойл“.
Клиниката разполага със собствени паркоместа, така че идването с автомобил да е максимално улеснено. Пациентите, които пътуват с градския транспорт, може да дойдат с тролейбус №2 или с автобус №63, спирката е „ж.к. Бъкстон“ и е само на 3 минути пешеходно разстояние.
Помещението е с приемна и с четири отделни кабинета за процедури, оборудвани със съвременна апаратура за физиотерапия и рехабилитация. Всички кабинети се намират на партерно ниво, така че пациентите, които имат затруднения с придвижването си да не бъдат възпрепятствани излишно.

Работно време

  • Понеделник 09:00 - 12:00
  • Вторник почивен ден
  • Сряда почивен ден
  • Четвъртък почивен ден
  • Петък почивен ден
  • Събота почивен ден
  • Неделя почивен ден

Отзиви и оценки

5.0
42 отзива
качество
обслужване
чистота
атмосфера

Марките, с които работим

Chattanooga
Off line