Най-ефективната реклама за Вашия салон

За проекта

Studio24.bg е най-големият и най-предпочитаният интернет каталог за салони за красота и центрове за естетика. Аудиторията ни се състои изцяло от потребители, които търсят разкрасителни услуги.

В момента сме в акция за безплатно включване в каталога на още 1000 салона. Ние ще добавим Вашите снимки, Вашите услуги и Вашето описание, Вие само трябва да ни изпратите информацията. Не изпускайте тази възможност. Включете се сега!

Да ви включим е много лесно

Попълнете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас:

Алтернативно, може да ни пишете на info@studio24.bg, да ни се обадите по телефон или пишете по Viber на 0887 559 771.

Повече за Studio24

Нашата мисия е да помогнем на клиентите да Ви намерят лесно. Затова в Studio24.bg всичко е изключително функционално и удобно – избора на подходящ салон, запознаването с услуги и цени, свързването със салона по телефон или запазването на час онлайн. Накрая само с натискането на един бутон, клиентът може да стартира навигацията си с Google Maps и да бъде заведен до избрания салон, ако го посещава за първи път.

С нас добрите салони за красота и центрове за естетика успяват да привлекат стотици нови клиенти. Включете се в Studio24 и ще достигнете до огромна аудитория. Всеки от потенциалните Ви клиенти ще може лесно да се запознае с Вашите услуги и цени, с местоположението на салона Ви, а защо не и да си резервира час онлайн?

За нашия екип можете да прочетете тук.