Развийте своя бизнес

Повече клиенти + удобен софтуер за салони = фантастични резултати!

Убедете се сами, опитайте още сега

Станете партньор на единствената българска платформа за интернет реклама и онлайн резервации в салони за красота и развийте своя бизнес. Над 100 000 души месечно посещават studio24, търсейки си салон за красота.

Нашите партньори споделят:

Искам да благодаря от сърце на Студио 24 и да им дам всички звезди, които могат да се дадат. Те са едно страхотно бизнес откритие. Благодарение на тях забравихме да пишем часове, да ги объркваме, да драскаме...всичко е в така любимия ни онлайн график - той пази цялата информация за клиентите ни, кога са идвали, какво е правено...това подобри и улесни в пъти работата ни.

Когато започнахме бизнеса си преди няколко месеца се чудехме как ще го разработим. Сега, 4 м. по-късно, имаме много онлайн резервации ежедневно, осигурени ни от Студио 24. Те са наш незаменим партньор и сме им благодарни за всичко, което правят за нас. Зад платформата им стои прекрасен екип от професионалисти, които винаги и на момента са откликвали. Много интелигентни и мили млади хора, които си разбират от работата. И понеже се отнесох... БЛАГОДАРЯ на целия екип на Студио 24, незаменими сте, мили хора!

Жизела, Gisela's Beauty, София

Системата е уникална! Много съм доволна! Ефективна, лесна за използване, съвременна! Спестява време и излишни нерви. Край на огромния хартиен график. Имах някои резерви, които се изпариха още първите дни от използването ѝ. Няколко пъти досега се случваше при записване на час да си кажем с екипа "тази система е супер!"

Венислава Атанасова, Студио Евима, София

Изключително впечатляващо и удобно за нас се оказа, че освен, че захвърляме тефтерите, клиентите започнаха сами да записват своите часове. Това спестява от нашето време за почивка и от моментите ни на заетост. Системата е простичко устроена, което позволява ползването ѝ от клиенти на всякаква възраст и с всякакви технологични умения. Ако трябва да обобщя всичко в няколко думи то ще е "това наистина работи".

Емануела Чолакова, The One Bar Nails, София

В ерата на дигитализацията, когато почти всичко правим от телефона или таблета, си е логично нашите графици също да са електронни. Първото и най голямо предимство лично за мен е, че намалих телефонните разговори, които са свързани със записването на часове. Освен това, до такава голяма степен може да се персонализира приложението, че да изглежда все едно аз съм го създал - възможност за редакция на тайминга на процедурите, за вмъкване на клиенти между процедурите, бърза корекция, изникнал ангажимент и блокиране на свободни часове, въвеждане на отпуски и почивни дни. Но друго голямо предимство е, че клиентите могат да резервират онлайн и това ги провокира да бъдат доста по активни в записването на часове. Във времето оцених това, че телефона е винаги във джоба ми, за разлика от тефтера, и така съм доста по-пластичен в записването на часове, дори когато някой ми звънне, а аз съм в движение. Моят съвет е да не бъдем твърде скептични към еволюцията, а да бъдем в крак със съвременните технологии, защото само така един професионалист може да се развива.

Мони Ведев, Салон Friends, София

Системата на Studio24 допада на целия персонал и клиентела, защото е направена лесна и приятна и за двете страни. Графикът на служителите е подреден и бърз за достъп, няма как да се направи грешка при записване на час. Клиентите, които правят резервации онлайн, споделят, че им е много приятно и се чувстват по-самостоятелни при избора на ангажимент, тъй като нагледно виждат не само свободните ни часове, но и процедурите, които предлагаме с техните цени. Това, че клиентите предоставят телефонен номер и имейл, за нас е голям плюс, тъй като имаме лесна връзка с тях и бихме могли да ги потърсим, ако забравят за часа си. Ползваме системата вече повече от два месеца и тотално забравихме за хартиените графици!

Рая Георгиева, Естетия, София

Аз не съм дигитален човек, но откакто избрах да ползвам онлайн график оптимизирах записването на часове, мога да реагирам винаги, когато имам запитване, защото е на един клик в телефона ми. Бързо и лесно управлявам екипа си и следя всичко от което имам нужда. Клиентите ми са доволни, което е най-важното за мен! Дигиталното ми присъствие се оказа задължително за мен и не мога да си представя да работя без него!

Петя Тоткова by Stylist Kapanov, София

Много удобна система! Сега всички от нашите майстори могат да видят своя график онлайн на телефоните си. Много улеснява и работата на администратора на салона, защото когато клиент се обажда, тя може много бързо да намери в таблета подходящо време и да запише час. Хуваво е, че имаме и база с клиентите, виждаме кой, кога, каква процедура е ползвал при нас в салона. Също тази система е много удобна и за клиентите, защото могат да запазят час онлайн и сами. Благодаря много на Студио24!

Alex Gan, Brow Bar, София

Всичко много ми харесва! Телефонът ми спря да звъни постоянно, защото дори и редовните ми клиенти си записват часовете през сайта. След като колежката ми си замина с половината ни клиенти, местата им веднага бяха заети от нови клиенти от studio24, които от своя страна ми доведоха още толкова! Ако не беше приложението не знам как щях да покрия всички разходи, които имах. Запознах се с уникални хора и графикът ми е винаги пълен.

Даниела Колева, Сибила, Варна

Много професионална и точна система, която улеснява процеса на работа, както за професионалистите, така и за клиентите. Много ми харесва, това че графикът е винаги с мен, това че клиентът е информиран за цената и времето на услугата.

Мариана Георгиева, MGM, София

Харесва ми, защото имаме нови клиенти. Също така е доста по-удобно, когато можем постоянно да имаме графика в себе си. Така е лесно и за повечето клиенти, защото веднага можем да им запишем час, а не да ги караме да изчакат. Клиентите го харесват, защото по всяко едно време могат да си плануват ангажимента към нас.

Ирена Филипова, Rushell, София

Ние от Салон за красота Desire beauty избрахме studio24, заради лесния и бърз достъп през системата. Удобно е както за нас, като екип да виждаме графиците на колегите, така и клиентите да виждат в реално време свободните часове. Само с два клика през телефона можете да запазите час за желана услуга.

Десислава Филипова, Desire Beauty, София

Изключително сме доволни от Studio 24. Клиентите ни споделят, че е много лесно и удобно за тях. Благодаря ви и от името на колежките ми.

Камелия, Beauty evolution, София

Много съм доволна от програмата. Бързо и лесно могат да се записват и променят часове, дори в движение през телефона. Клиентската база позволява водене на бележки и хронология на посещенията, което много улеснява работния процес, а и така може да се угажда на всеки клиент по индивидуален начин.

Силвия, Beauty Box by Silviya, Варна

Преди винаги си избирах чанта, толкова голяма, че да побира бележника ми. Сега вече нямам този проблем, единствено ми е нужен телефонът. Навсякъде, по всяко време, аз мога да записвам нови часове, да правя промени и справки. Вече не ми е нужна даже и чанта :-)

Диана Ангелова, Бургас Дерма, Бургас

Първоначално възприех Studio24 като удобен електронен график и възможност най-накрая да захвърля така познатия на всички Тефтер. Оказа се, обаче, че клиентите много се зарадваха, че могат да запишат часа си по всяко време и веднага започнаха да го ползват. Получаваме и много онлайн резервации от нови клиенти, които вече станаха редовни посетители на салона. Ако трябва да съм честна, не очаквах тази концепция да работи толкова добре, а използвам Studio24 само от 2 месеца. Доволна съм и от обслужването - ако има въпроси или нещо неясно, служителите веднага ти съдействат и не се налага да спираш работа или да се мъчиш да се оправяш сам.

Николета Василева, козметик в SW Saloon, София

Невероятно е колко лесно успях за ден да заменя хартиения тефтер с дигитален. Наистина лесно разбираема и удобна е платформата. Чувството ми удовлетвореност се допълва от факта, че за каквото и да съм попитал поддръжката, са имали спокойствието и времето да ми го обяснят разбираемо. С няколко думи: бързо, лесно, мобилно.

Стефан, Салон за красота One, София

Кратка видео презентация на studio24

Привлечете нови клиенти

Само за 45 месеца ние вече осигурихме на нашите партньори 2 460 663 запазени часа онлайн!

Повече запазени часове

Клиентите Ви ще започнат да Ви посещават значително по-често, защото ще могат да си запазват час лесно и бързо по всяко време на денонощието.

Работете спокойно

С онлайн резервации Вие ще трябва да отговаряте на много по-малко обаждания и чатове, за да можете да работите съсредоточено и да почивате след работа необезпокоявани. Работният Ви график ще е винаги с Вас, на Вашия смартфон, невероятно удобен и лесен за ползване.

Да ви включим е много лесно

Ние ще създадем страницата на салона Ви, ще въведем Вашите услуги и ще Ви обучим да използвате системата ни, за да можете да опитате и да се уверите в ползите от участието си в studio24.

Попълнете необходимата информация и наш представител ще се свърже с Вас.

Често задавани въпроси

Ще можем ли да виждаме графиците на колегите си в салона, за да се ориентираме по-лесно, когато клиентите ни искат да си запазят час за няколко различни услуги?

 • За всеки служител в салона може да се посочи дали да има право да вижда графиците на колегите си или не. Ако желанието Ви е да виждате графиците си и да можете да си добавяте часове един на друг, ще можете да го правите.

Понякога имаме ангажименти и излизаме за няколко часа от салона, това проблем ли е?

 • Не е проблем. Добавяте ангажимент в календара и тези часове стават неактивни за онлайн резервации.

Какво става, когато сме в отпуск?

 • За всеки от служителите на салона може да се добавят отпуски, през които часовете им стават неактивни за онлайн резервации.

Работим на смени, възможно ли е това с Вашата платформа?

 • Разбира се! За всеки от служителите в салона може да се посочи индивидуално работно време и индивидуални почивни дни.

Какво става, ако клиент запази час, а се окаже, че няма да можем да го обслужим?

 • Всеки клиент, който си запази час при Вас, посочва своя телефон и имейл. Ще можете да му се обадите и да отмените или промените записания час.

Трябва ли да си водим графика електронно?

 • Да, това става невероятно лесно и удобно на всякакви устройства – смартфони, таблети, лаптопи или компютри.

Какво става, ако клиент ми се обади по телефон или ми пише, за да си запази час?

 • По време на разговора или при първа възможност ще го запишете в електронния график чрез Вашия смартфон, таблет или компютър. Става бързо и лесно, точно както е показано на видеото.

Сигурно ще ни е трудно да въвеждаме графика си в приложението, защото сме свикнали на хартия?

 • Доверете ни се, постарахме се да е невероятно лесно и разбираемо, защото знаем колко сте заети. Служителите във всички салони, с които работим са изключително доволни от приложението ни.

Какво става, ако ми се наложи да изместя някой час за по-късно или за друг ден?

 • Задържате върху часа, след което го премествате – толкова е лесно!

Може ли някой клиент или въобще някое външно лице да види моя график?

 • Не. Само Вие ще имате достъп до графика си. Системата показва на клиентите Ви единствено свободните часове, в които ще можете да ги обслужите и то само докато правят онлайн резервация.

Ние сме голям салон, ще могат ли клиентите ни да си запазват час за няколко услуги?

 • Да, могат да си запазят час за неограничен брой услуги, като нашата система ги разпределя и подрежда по подходящ начин между служителите в салона.

Ще ми бъде ли трудно да свикна да използвам приложението?

 • Не, то е невероятно лесно за ползване. Все пак, ние ще изпратим наш специалист при Вас, който ще Ви покаже точно как се работи с приложението ни. Ако имате допълнителни въпроси ще го изпратим отново при Вас, както и ще бъдем на линия по телефон, за всякакви въпроси.