Най-ефективната реклама за Вашия салон

За проекта

Studio24.bg е най-големият и най-предпочитаният интернет каталог за салони за красота и центрове за естетика. Аудиторията ни се състои изцяло от потребители, които търсят разкрасителни услуги.

В момента сме в акция за безплатно включване в каталога на още 1000 салона. Ние ще добавим Вашите снимки, Вашите услуги и Вашето описание, Вие само трябва да ни изпратите информацията. Не изпускайте тази възможност. Включете се сега!

Да ви включим е много лесно

Попълнете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас:

Алтернативно, може да ни пишете на info@studio24.bg, да ни се обадите по телефон или пишете по Viber на 0887 559 771.

Онлайн резервации

Studio24.bg дава възможност на салоните, които участват на сайта, да предложат на клиентите си да запазват час онлайн. Платформата ни за онлайн резервации е на световно ниво. Салоните, които вече работят с нея са изключително доволни, не само защото е невероятно лесна и удобна, но и защото получават страхотни резултати.
Научете повече тук.

Повече за Studio24

Нашата мисия е да помогнем на клиентите да Ви намерят лесно и да си запазят час при Вас. Затова в Studio24.bg всичко е изключително функционално и удобно – избора на подходящ салон, запознаването с услуги и цени, свързването със салона по телефон или запазването на час онлайн. Накрая само с натискането на един бутон, клиентът може да стартира навигацията си с Google Maps и да бъде заведен до избрания салон, ако го посещава за първи път.

С нас добрите салони за красота и центрове за естетика успяват да привлекат стотици нови клиенти. Включете се в Studio24 и ще достигнете до огромна аудитория. Всеки от потенциалните Ви клиенти ще може лесно да се запознае с Вашите услуги и цени, с местоположението на салона Ви, а защо не и да си резервира час онлайн?

За нашия екип можете да прочетете тук.