PAVLA beauty and health

София, ул. Кестенова гора 26
4.8
101 отзива

Адрес

PAVLA beauty and health

ул. Кестенова гора 26

София, Стрелбище

PAVLA beauty and health
София, ул. Кестенова гора 26
Запази час онлайн
 Заведи ме

За PAVLA beauty and health

Студиото предлага козметични, естетични и апаратни процедури за подмладяване на кожата, ритуали за красота, лечение на проблемна кожа и превенция за възрастовите промени.
Всяко посещение на клиент в студио PAVLA beauty and health започва с професионалната диагностика и консултация, след което заедно с клиента планираме индивидуална програма за лечение – козметична и естетична грижа за кожата, терапевтична грижа, лечение на акне, препоръки за козметични продукти, за домашна грижа и насоки за здравословен начин на живот, който подпомага козметичната грижа.

Казвам се Павлина Павлова-Дулич – медицински козметик и специалист в PAVLA beauty and health. Занимавам се с козметична и анти-ейдж грижа от 2012 година. Непрекъснато се обучавам и развивам. Имам множество дипломи и сертификати в областта на козметичните и естетични грижи. През 2021 година завърших курс за превенция на стареенето и вече съм сертифициран Антиейдж експерт.
Моята мисия е да помагам на жени и мъже да поддържат здравето и жизнеността на своята кожа, чрез здравословна и професионална грижа.
Привърженик съм на подход за естествено подмладяване на кожата и превенция на стареенето.
Моята цел е всеки един клиент да получи лично отношение и цялостен индивидуален план за грижа и промяна в състоянието на кожата. Водещо значение имат: състоянието на кожата и подкожните структури, начин на живот, вредни навици, възраст и дали има предшестващи манипулации или интервенции.
Холистичният подход към възрастовите промени в лицето и принципът на забавяне на стареенето чрез превенция, ранно започване на регенеративни процедури, ежедневна домашна грижа са основните критерии при вземане решение и избор за козметични процедури. Освен това настъпващата промяна се проследява и процедурите и програмата се адаптира спрямо постигнатият отговор от направените вече процедури.

Работно време

  • Понеделник 11:00 - 19:00
  • Вторник 09:00 - 20:00
  • Сряда 09:00 - 20:00
  • Четвъртък 09:00 - 20:00
  • Петък 09:00 - 20:00
  • Събота 09:30 - 20:00
  • Неделя 10:00 - 18:00

Отзиви и оценки

4.8
101 отзива
качество
обслужване
чистота
атмосфера

Марките, с които работим

Cirepil
Collagena
Dr. med. Christine
Fillmed
Filorga
Forled
germaine de capuccini
Janssen
maria galland
Mesoestetic
Oro therapy
Phytomer
Rejuvi
Revivre
Skin Tech
SNB Professional
Thalion
WishPro