Маке up by Desislava

Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 355, вх. Б, ет. 1
5.0
3 отзива
 • Ежедневен грим 1 ч. 30 мин.
  30 лв. избери
 • Официален грим 1 ч. 30 мин.
  от 40 лв. опции
 • Сватбен грим 1 ч. 30 мин.
  от 50 лв. опции

Адрес

Маке up by Desislava

ж.к. Меден рудник, бл. 355, вх. Б, ет. 1

Бургас, Меден рудник

Маке up by Desislava
Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 355, вх. Б, ет. 1
Запази час онлайн
 Заведи ме

За Маке up by Desislava

Маке up by Desislava e ателие за грим, в което всяка дама се чувства на мястото си. Избирайки от лек ежедневен грим до официален вечерен, основната цел винаги е един естетично издържан и подчертаващ красотата грим.
Make up by Desislava работи с разнообразни марки декоративна козметика от средния и високия клас за постигането на един красив финален резултат.
Ателието е на лесно достъпна локация с места за свободно паркиране и удобен градски транспорт.
За удобство на съвременната ангажирана и грижеща се за себе си жена, Make up by Desislava предлага и мобилни услуги на територията на град Бургас.

Работно време

 • Понеделник 09:00 - 18:00
 • Вторник 09:00 - 18:00
 • Сряда 09:00 - 18:00
 • Четвъртък 09:00 - 18:00
 • Петък 09:00 - 18:00
 • Събота 09:00 - 18:00
 • Неделя 09:00 - 18:00

Отзиви и оценки

5.0
3 отзива
атмосфера
чистота
обслужване
качество
Запазих час за ежедневен грим при Деси и съм повече от доволна. През целия ден се чувствах прекрасно и грима изглеждаше чудесно. Благодаря за професионализма, топлото отношение и с удоволствие ще повторя пак при повод. Деси е страхотен професионалист, направи ми впечатление колко много държи на хигиената в работата. Гримът, който създаде беше красив, нежен и женствен! Благодаря!
Екатеринапреди 23 дни
Запазих час за грим при Деси и определено ще повторя отново! Професионалист, обяснява всичко и компетентно отговаря на всякакви въпроси! Много приятелски настроена и с усмивка. Хигиената в работата и е на много високо ниво и в ръцете ѝ се чувстваш сигурен. Излязох от ателието ѝ чувствайки се красива и специална. Благодаря Деси!
Валяпреди 25 дни
Бях много предубедена, защото това беше първото ми посещение ( ала няма да е последното при нея ) при гримьор, който не познава лицето ми ( от друга страна, чиято работа аз не познавам ). Деси се оказа една приятна декемврийска изненада! Лъчезарна, учтива и истински творец в работата си! Изключително съм щастлива, че се доверих на нея за повода си! Въоръжена с мила усмивка, много талант, прецизност и око за най-малкия детайл, съумяваща да претвори 1:1 желанията на клиента за каквато и да е визия. Ако искате да изглеждате безупречно, то в нейно лице ще срещнете изграден професионалист, който няма да ви разочарова :)
Ралицапреди 28 дни