Маке up by Desislava

Бургас, ул. Ивайло 68
5.0
3 отзива
 • Ежедневен грим 1 ч. 30 мин.
  30 лв. избери
 • Официален грим 1 ч. 30 мин.
  от 40 лв. опции
 • Сватбен грим 1 ч. 30 мин.
  от 50 лв. опции

Адрес

Маке up by Desislava

ул. Ивайло 68

Бургас, Възраждане

Маке up by Desislava
Бургас, ул. Ивайло 68
Запази час онлайн
 Заведи ме

За Маке up by Desislava

Маке up by Desislava e ателие за грим, в което всяка дама се чувства на мястото си. Избирайки от лек ежедневен грим до официален вечерен, основната цел винаги е един естетично издържан и подчертаващ красотата грим.
Make up by Desislava работи с разнообразни марки декоративна козметика от средния и високия клас за постигането на един красив финален резултат.
За удобство на съвременната ангажирана и грижеща се за себе си жена, Make up by Desislava предлага и мобилни услуги на територията на град Бургас.

Работно време

 • Понеделник 09:00 - 18:00
 • Вторник 09:00 - 18:00
 • Сряда 09:00 - 18:00
 • Четвъртък 09:00 - 18:00
 • Петък 09:00 - 18:00
 • Събота 09:00 - 18:00
 • Неделя 09:00 - 18:00

Отзиви и оценки

5.0
3 отзива
атмосфера
чистота
обслужване
качество
Запазих час за ежедневен грим при Деси и съм повече от доволна. През целия ден се чувствах прекрасно и грима изглеждаше чудесно. Благодаря за професионализма, топлото отношение и с удоволствие ще повторя пак при повод. Деси е страхотен професионалист, направи ми впечатление колко много държи на хигиената в работата. Гримът, който създаде беше красив, нежен и женствен! Благодаря!
Екатеринапреди 6 месеца
Запазих час за грим при Деси и определено ще повторя отново! Професионалист, обяснява всичко и компетентно отговаря на всякакви въпроси! Много приятелски настроена и с усмивка. Хигиената в работата и е на много високо ниво и в ръцете ѝ се чувстваш сигурен. Излязох от ателието ѝ чувствайки се красива и специална. Благодаря Деси!
Валяпреди 6 месеца
Бях много предубедена, защото това беше първото ми посещение ( ала няма да е последното при нея ) при гримьор, който не познава лицето ми ( от друга страна, чиято работа аз не познавам ). Деси се оказа една приятна декемврийска изненада! Лъчезарна, учтива и истински творец в работата си! Изключително съм щастлива, че се доверих на нея за повода си! Въоръжена с мила усмивка, много талант, прецизност и око за най-малкия детайл, съумяваща да претвори 1:1 желанията на клиента за каквато и да е визия. Ако искате да изглеждате безупречно, то в нейно лице ще срещнете изграден професионалист, който няма да ви разочарова :)
Ралицапреди 6 месеца