Холистичен център Чакра

София, ул. Юнак 22
4.9
7 отзива

Адрес

Холистичен център Чакра

ул. Юнак 22

София, Хиподрума

Холистичен център Чакра
София, ул. Юнак 22
Запази час онлайн
 Заведи ме

За Холистичен център Чакра

Холистичен център Чакра отразява истинския смисъл на думата бутиков, холистичен център за здраве и красота, в който уютно и сигурно може да намерите своето спокойствие, релакс и лечение, независимо дали тялото или душата Ви боледува или просто имате нужда от промяна. Чакра не е място, където се правят масови процедури или масажи. Нашите терапевти са истински професионалисти с дългогодишен опит, придобит на изток, а подходът е наистина на завидно, световно ниво, изключително гъвкав и индивидуален. Те не са обикновени масажисти, а имат придобити степени, като мастър-терапевти, притежаващи най-високата степен за майсторско изпълнение. Повечето от масажите, терапиите и процедурите при нас са създадени от самите нас и са изключително адаптирани за времето, в което живеем. Именно заради нашите умения и старания, центърът ни е посещаван от ценители, популярни личности, като известни актьори и музиканти или изкуствоведи, хора ценящи и търсещи високо ниво на обслужване и алтернативни методи за лечение и възстановяване.
Абсолютната ни вяра и осъзнатост, за нашата житейска мисия, ни помогнаха да създадем центъра за източни масажи и терапии, ароматерапия, професионална натурална козметика и натурални добавки. Самите ние преминахме през редица трансформации и се сдобихме с професионални умения, за да можем днес да Ви подадем ръка в моментите, когато искате да сте красиви, здрави и добре балансирани.
Комбинирахме множество източни и модерни методики и знаем, че можем да помогнем на всеки по най-добрия начин, така че да се почувствате здрави, красиви и уверени, да чувствате, че правите нещата по най-правилния начин и да живеете в хармония със себе си. Съобразихме своите дейности в съзвучие със съвременните нужди на градския човек - този, който търси почивка, за да се погрижи за себе си и да се освободи от стреса в ежедневието. Неслучайно конструирахме пространството с помощта на древни учения като Фън Шуй и Ци Мен Дун Дзя. Когато прекрачите нашия праг ще усетите аромата на качествени масла, ще бъдете прегърнати от топъл уют и посрещнати с усмивка. Накрая ще си тръгнете удовлетворени и с усещането, че сте били на едно от най-добрите места в света и за Вас са се погрижили по-най-добрия начин.
Създадохме новите ни специални „ХОЛИСТИЧНИ ПРОГРАМИ" и методи за ценителите - тези, които вярват, че всеки човек е уникален и най-правилният подход към него е индивидуалният и холистичният метод.
С цялата си любов, Ви каним да прекрачите прага на вратите ни. Очакваме Ви!

Работно време

  • Понеделник 09:00 - 19:00
  • Вторник 09:00 - 19:00
  • Сряда 09:00 - 19:00
  • Четвъртък 09:00 - 19:00
  • Петък 09:00 - 19:00
  • Събота 09:00 - 19:00
  • Неделя почивен ден

Отзиви и оценки

4.9
7 отзива
атмосфера
чистота
обслужване
качество
Останахме много доволни от Росен. Невероятно изживяване. Препоръчвам!
Елизабетпреди 5 месеца
Росен Михайлов от Холистичен център Чакра
Благодарим за отзива.
Теодорапреди 7 месеца
Полинапреди 9 месеца
още отзиви ...